Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Voor ruim 10.000 cliënten en hun mantelzorgers zijn we altijd in de buurt op het moment dat goede zorg en ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging, van logeermogelijkheden tot revalidatie, en van Hoorn tot en met Texel. Zowel thuis als op een van onze 26 woonlocaties dragen wij met 3300 medewerkers en 2000 vrijwilligers met zorg bij aan de kwaliteit van samen leven.

Visie op de zorg

Hoe ga je zo respectvol om met mensen die zorg nodig hebben? En wat betekent dat voor de mensen die er werken? Als breed georiënteerde zorgorganisatie hebben wij daar een duidelijke visie op. Vanuit onze kernwaarden eigen regie, samen, positief en vindingrijk werken we samen aan gezondheid. Op elke locatie, door iedere medewerker, wordt er dagelijks gewerkt volgens deze gedachte. Want de juiste zorg is geen eenrichtingsverkeer: je doet het samen.

Samen de beste zorg dichtbij.

Ervaring van medewerkers

Als iemand nog twijfelt of hij of zij moet solliciteren bij Omring, zou Nataly nog willen zeggen: ‘Geloof mij, er is geen betere werkgever. Je wordt gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen, je krijgt te maken met technologie en vernieuwing, dus saai is het allerminst. En de loyaliteit en betrokkenheid van collega’s en leidinggevenden, vind je nergens zoals hier…!”

Nataly Bakrac - Locatiemanager bij Omring
Abonneren